Partners van Resource Talents

C-groep

C-Groep ondersteunt, ontlast en ontzorgt werkgevers in de arbeidsrelatie tussen hen en de werknemer(s). De dienstverlening bestaat uit Human Resource Management, personeelsadministratie en salarisverwerking.

Om hun dienstverlening goed uit te voeren willen zij graag op basis van betrokkenheid, partnership, vakbekwaamheid, pro-actieve daadkracht en uitdaging met u aan de slag.

Dit vertaalt zich in regelmatig persoonlijk contact over de salarisverwerking zodat dit iedere periode geborgd is. Als payroll professional van AFAS kunnen zij u helpen met het verder uitbouwen en optimaliseren van het personeelsbeleid op zowel uitvoerend-als strategisch niveau. Binnen het geheel van deze dienstverlening is er een extreme aandacht voor alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Met name op dat vlak valt veel verbetering te behalen.

Waarom een partnership?

Dezelfde visie, dezelfde passie voor klanten. Dit maakt de C-Groep een ideale partner op het gebied van HRM/Payroll en meer. Verzekerbare componenten en pensioenen, dat is onder andere de kracht van de C-Groep en een onderdeel dat bij zoveel klanten speelt. Dit is een mooie aanvulling op Resource Talents, dat zich veel meer met de ERP kant bezig houdt en zal houden.

 

 

Way2Connect

 

Werk wordt met de dag meer locatieonafhankelijk. Mensen werken thuis, op flexwerkplekken en bij de opdrachtgever op locatie.WAY2CONNECT is specialist in het optimaliseren van de functionaliteit van ambulante medewerkers. Waar zij zich ook bevinden, uw bedrijf blijft efficiënt en overzichtelijk draaien.

WAY2CONNECT heeft een vernieuwende kijk op buitendienst management. Op basis van een jarenlange ervaring en met behulp van de meest recente hardware- en software-innovaties ontwikkelen wij uiterst functionele oplossingen.

LINK2 is het gebruiksvriendelijke buitendienst managementsysteem dat o.a. fleet control, digitale werkplanning, werkbonnen, tracking & tracing, routenavigatie en urenregistratie op effectieve wijze regelt. De oude problemen en nadelen van buitendienstwerk worden met de door ons ontwikkelde software oplossing op een heldere, flexibele en efficiënte manier aangepakt.

Waarom een partnership?

Way2Connect koppelt zijn applicatie met Profit. Omdat iedere organisatie specifieke wensen heeft zorgen wij dat Profit naadloos aansluit op Link2Office. Wij zijn de Profit specialisten Way2Connect de planning specialisten.