Visie

Zoals gezegd zijn wij uw ERP dienstverlener, en meer. Wij nemen plaats op uw stoel en kijken eerst naar de processen binnen en rondom uw organisatie, vervolgens naar uw wensen en pas dan naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van onder andere de software.  
ERP is de zogenaamde tool maar het echte gereedschap is natuurlijk uw en onze kennis!  
 
Als de software voor u werkt heeft u meer efficiency en minder zorgen.

Visie

Wat maakt ons anders

 • Brede kennis
  Van CRM tot Projecten en Logistiek, van HRM/Payroll tot Finance; wij kennen de processen,inhoud en informatiebehoefte die komt kijken bij een gezonde en actuele bedrijfsvoering.
 • Hands on
  Op basis van een hands-on-mentaliteit, gevraagd en ongevraagd adviseren, draagvlak creëren, sturen en indien nodig afremmen zetten wij onze expertise graag in voor u, uw medewerkers en uw klanten.
 • Oudere jongeren
  Onze mensen laten zich het best omschrijven als oudere jongeren. Gretig maar ervaren. Gedreven en resultaatgericht. Maar zij zijn ook in staat om u en uw organisatie bij de hand te nemen in het geval dat gewenst is. Daarin zit onze toegevoegde waarde; inhoudelijke kennis en ervaring combineren met de knowhow van applicaties van marktleiders.
 • Blijvend
  Ook na oplevering kunnen wij een blijvende rol vervullen; door het beheren van uw applicaties tegen zeer scherpe (abonnement)tarieven ontzorgen wij u, zodat u zich volledig kunt richten op uw organisatie. Daar heeft u uw handen waarschijnlijk al meer dan vol aan.
 • Humor
  Humor en relativeringsvermogen mag u van onze mensen verwachten. Dat kan alleen als je goed en kundig met je werk bezig bent en het is een must in deze alsmaar snellere maatschappij.