ERP

Als ‘Meesters in ERP’ willen wij heel nadrukkelijk aangeven dat wij uw dienstverlener op het gebied van ERP zijn. Er zijn veel definities van ERP waarbij altijd de term “bedrijfsbrede software” naar voren komt. Bedrijfsbrede software raakt uw hele bedrijf, alle medewerkers, alle facetten en dus ook alle processen. Dit is precies de reden waarom ERP implementaties omvangrijk en moeizaam kunnen zijn.

ERP integratie Afas Profit en Unit4

Resource Talents heeft veel ervaring met ERP implementaties, het voortraject en de nazorg. Wij combineren dit met specialistische kennis van AFAS (Profit) en UNIT4 (Agresso Business World, Agresso Wholesale en Multivers Extended).

Wij stoppen niet bij een standaard implementatie, wij kijken ook naar optimalisatie van processen (workflows) en bouwen uw stuurmechanisme (cockpits). Dit maakt ons echt een toegevoegde waarde voor uw organisatie.

ERP en meer

Waar ERP een aantal jaar geleden een eindsituatie was, is het nu een beginpunt. Nadat u oprecht kunt zeggen dat uw ERP ‘in control’ is kunt u meerdere vervolg stappen zetten. Denkt u hierbij aan het ontsluiten van data voor een app, maar ook richting uw Business Intelligence tool. Wij begeleiden u graag in deze discussie. Wij hebben veel kennis in huis van een applicatie als Qlikview en hebben reeds diverse implementaties hiermee gedaan al dan niet gekoppeld aan AFAS of UNIT4 producten.

En uw website? Is dat nog een aparte tool of is het tegenwoordig geïntegreerd in uw ERP-oplossing? Binnen AFAS is bijvoorbeeld OutSite een module die uw ERP applicatie integreert met uw website en klantportal. Kortom, wij bespreken graag met u wat voor u de juiste manier is om dit goed neer te zetten.