Resource Talents in beweging

Warmtebouw Utrecht live met een nieuwe versie van Link2Office

Warmtebouw Utrecht is live gegaan met de nieuwe versie van het planningspakket Link2Office van Way2Connect. Na een gedegen voorbereiding waarin Resource Talents verantwoordelijk is geweest voor de technische en functionele ontwerpen, is er een efficiente koppeling gerealiseerd tussen het ERP pakket AFAS Profit en Link2Office. Deze koppeling is gerealisseerd met behulp van de zogenaamde Get- en Updateconnectoren. Deze stap zorgt voor nog meer mogelijkheden m.b.t. rappportages en planning in AFAS Profit.

SOURCE KIEST VOOR AFAS

Source, alsmede haar moederbedrijf AamigoO, heeft besloten om AFAS Profit volledig te implemteren. De keuze past bij de visie van AamigoO waarin zij de toonaangevend onderneming wil zijn van ‘one-stop-shop dienstverlening’ in de internationale flexmarkt.
Alle onderdelen van de core business zullen worden geautomatiseerd met AFAS Profit. De inrichting wordt verzorgd in samenwerking met AFAS Partner Resource Talents en de AFAS-consultants.

A giant step .....

Vanaf 1 november 2012 zijn wij te vinden op onze mooie nieuwe (en grotere) locatie, de Maanlander 35 te Amersfoort. Voor ons weer een mooie stap vooruit omdat wij u nu beter kunnen ontvangen met o.a. een mooie cursusruimte !
 

Resource Talents gaat aan de slag samen met Afas

Onze samenwerking met Afas uit Leusden heeft geleid tot een gezamenlijk implementatie project bij een nieuwe klant in Culemborg. Onze specialisten staan voor een hoogwaardige implementatie voor deze organisatie. Door het bundelen van specialismen willen wij een optimale prestatie bereiken.

ATC 2012, een mooi evenement

Van 4 t/m 7 oktober vinden in het Omnisport in Apeldoorn de Afas Tennis Classics plaats.Dit jaar hebben een viertal complementaire software partners hun krachten gebundeld.Kijk op https://sites.google.com/site/atcsmartpartners/ voor meer info!

Pagina's